top of page
2023-06-09

Sveikinome savo partnerius "TT-Line" ir visą kolektyvą su veiklos Klaipėdos uoste gimtadieniu. 

MicrosoftTeams-image (1).png
2023-12-27

2023 - ieji procesų kokybės gerinimo metai

Tradiciškai metų pabaigoje apžvelgiame, tai kas buvo svarbiausia mūsų Ro - Ro ir generalinių krovinių terminalo veikloje.

IMG_4547.jpg

Mūsų Ro - Ro ir generalinių krovinių terminalo vadovas Andrius Spangelevičius sako, kad 2023 - ieji pasižymėjo procesų efektyvinimu ir kokybės gerinimu.

Nors šiais metais generalinių krovinių krova buvo šiek tiek mažesnė nei praėjusiais metais, tačiau mūsų terminale dėmesys buvo nukreiptas į procesų efektyvumą ir kokybės gerinimą, atliepiant klientų poreikius. "Natūralu, jog kone intuityviai sau kėlėme tikslus: dar greičiau, dar lanksčiau, dar kokybiškiau. Nes tik išpildę šiuos faktorius, galėjome pelnyti naujų ir išsaugoti senų klientų pasitikėjimą", - sako terminalo vadovas.

Svarbus įvykis mūsų veikloje buvo vasaros pradžioje, kai partneris keltų linija TT-Line atidarė naują kryptį į Karslhamną. Po šio maršruto atidarymo keltus aptarnaujame 7 kartus per savaitę. Pasak Andriaus Spangelevičiaus, nors patirtis dirbant su keltų linijos atstovais jau yra ilgametė, tačiau reikėjo iš naujo peržiūrėti bendrą komandinį darbą ir suvaldyti iškilusius iššūkius procesuose, kad vėl įsivyrautų bendra sinergija.

Nors kasdien mūsų komanda atlieka šimtus įvairiausių krovos veiksmų, tačiau tai kas buvo nauja, mus labiausiai augino kaip specialistus. "Šiais metais atlikome 57 tonas sveriančių ričių apvertimą iš horizontalios į vertikalią padėtį prieš transportavimą. Tinkamai pasiruošėme išskirtiniam procesui, todėl dirbome sinchroniškai, o ne kasdienė užduotis buvo įgyvendinta sklandžiai", - dalinasi vadovas.

Anot A.Spangelevičiaus pastebėjome, jog šiais metais klientai itin vertina gyvus susitikimus, kuomet terminale "čia ir dabar" susipažįsta su mūsų turima ir valdoma technika, pamato iš arti, kaip vyksta krova, ir operatyviai gauna atsakymus į jiems rūpimus klausimus. "Mūsų terminale efektyvi krova yra ne tik krovinio iškrovimas ar pakrovimas į transporto priemonę, tačiau tai yra sistemiškas krovinių rūšiavimas, fasavimas, sandėliavimas, jų teisinga apskaita ir dokumentacijos rengimas bei lankstus požiūris į klientų lūkesčius", - apibendrina Andrius.
 

Bendraukime

Rašykite

Prisijunkite prie komandos

aiste@terminalas.lt

+370 614 43 438

Skambinkite

+370 4 635 5311

© 1994 - 2018 UAB KLAIPĖDOS KONTEINERIŲ TERMINALAS

© 2018 KLAIPĖDOS TERMINALO GRUPĖ Visos teisės saugomos 

Minijos g. 180, LT-93269 Klaipėda

bottom of page