top of page
2023-05-23

Mokomės ir augame su kiekvienu kroviniu

KKT lankėsi specialistas iš tarptautinės kompanijos "Liebherr Group", kurio tikslas buvo išsiaiškinti, kaip mums sekasi dirbti su unikaliu Baltijos šalyse mobiliu kranu.

IMG_2756.jpg

Atvykęs ekspertas ne tik vertino mūsų žinias, bet ir pats aktyviai dalinosi jomis, kad naujoji technika būtų valdoma maksimaliai efektyviai.

 

"Beveik savaitę vykę mokymai buvo itin produktyvūs. Jų metu mūsų terminalo kranų operatoriai ir technikai buvo išsamiai supažindinti su naująją technika, jos galimybėmis, funkcionalumu ir efektyviausiais veikimo modeliais kraunant krovinius”, - teigia mūsų konteinerių terminalo vadovas Edvinas Juodis.
 
Pasak E.Juodžio, mokymų metu ekspertas įsitikino, jog mūsų komandą sudaro itin profesionalūs darbuotojai, kurie puikiai išmano technologijas ir geba kvalifikuotai dirbti su nauja technika. Papildomas eksperto dėmesys buvo sukoncentruotas į naujus darbuotojus, kurie per mokymų savaitę buvo 100 proc. paruošti dirbti su naująją technika.
 
Mobilus kranas unikalus savo galingumu, jo keliamoji galia siekia net 154 t, o strėlės ilgis – 54 m. Toks kranas Baltijos šalyse - pirmas. 

KKT priklauso Klaipėdos terminalo įmonių grupei, vienijančiai krovos, logistikos, krovinių ekspedijavimo ir laivų agentavimo paslaugas teikiančias įmones. 

Bendraukime

Rašykite

Prisijunkite prie komandos

aiste@terminalas.lt

+370 614 43 438

Skambinkite

+370 4 635 5311

© 1994 - 2018 UAB KLAIPĖDOS KONTEINERIŲ TERMINALAS

© 2018 KLAIPĖDOS TERMINALO GRUPĖ Visos teisės saugomos 

Minijos g. 180, LT-93269 Klaipėda

bottom of page