top of page
2023-04-24

Iš KKT išplaukė pirmasis keltas į Karslhamną 

Keltų linija "TT-Line", kurią aptarnauja mūsų Ro - Ro terminalas padidino maršrutų kiekį ir nuo šiandien pradėjo plaukimus į Karlshamną, Švediją.

viber_image_2023-04-13_16-47-29-599.jpg

Keltų linija "TT-Line", kurią aptarnauja mūsų Ro - Ro terminalas padidino maršrutų kiekį ir nuo šiandien pradėjo plaukimus į Karlshamną, Švediją.

"Vienas iš didžiausių Švedijos uostų – Karslhamnas yra itin svarbi keleivių ir krovinių susisiekimo arterija. Todėl „TT-Line“ atidarius dar vieną maršrutą atsivėrė naujos galimybės verslui, o mums didesnių laivų srautų aptarnavimo bei krovinių priėmimo perspektyva“, - apie naują kryptį kalba mūsų terminalo vadovas Vaidotas Šileika.

 

Iki šiol mūsų Ro-Ro terminale reguliariai keltai į Trelerborgą plaukdavo 6 kartus per savaitę. Prisidėjus naujai krypčiai į Karslhamną, terminale keltus priimsime 7 kartus per savaitę. Per 2022 – iuosius aptarnavome 248 „TT-Line“ keltus.

 

„TT-Line“ yra energinga, 60 metų veiklos patirtį sukaupusį įmonė, gerai įvaldžiusi ir išlaikanti tvirtas susisiekimo pozicijas pietinėje Baltijos jūroje. Mes nuosekliai investuojame į savo laivyną ir sukūrėme "Green Ships" koncepciją tvariai ateičiai. Mūsų plėtra į Klaipėdos uostą prieš penkerius metus ir dabar į Karlshamną yra galimybė mūsų klientams pasirinkti „TT-Line“ kaip tankiausią keltų maršrutų tinklą turinčią keltų bendrovę savo kelionėms į pietų Švediją ir toliau, į Daniją ar Norvegiją“, - sako „TT-Line“ vykdomasis direktorius Hanns H. Conzen.

KKT priklauso Klaipėdos terminalo įmonių grupei, vienijančiai krovos, logistikos, krovinių ekspedijavimo ir laivų agentavimo paslaugas teikiančias įmones. 

Bendraukime

Rašykite

Prisijunkite prie komandos

aiste@terminalas.lt

+370 614 43 438

Skambinkite

+370 4 635 5311

© 1994 - 2018 UAB KLAIPĖDOS KONTEINERIŲ TERMINALAS

© 2018 KLAIPĖDOS TERMINALO GRUPĖ Visos teisės saugomos 

Minijos g. 180, LT-93269 Klaipėda

bottom of page