top of page
2023-04-07

Gavome apdovanojimą už rūpestį darbuotojais

Klaipėdos Pramoninkų asociacija įteikė apdovanojimą ir mus įvertino kaip labiausiai darbuotojais besirūpinančia įmone 2022 m.

Image.jpeg

Klaipėdos Pramoninkų asociacija įteikė apdovanojimą ir mus įvertino kaip labiausiai darbuotojais besirūpinančia įmone 2022 m.

"KKT puoselėjame tokią aplinką, kurioje su kiekvienu darbuotoju elgiamasi vienodai, jis yra gerbiamas ir vertinamas bei įgalinamas atskleisti savo profesines ir individualias kompetencijas. Mūsų įmonės šūkis yra augti su kiekvienu kroviniu, kuriuo vadovaujamės savo kasdienybėje. Todėl drąsiai sakome, jog ne tik augame kaip įmonė, bet mūsų darbuotojams sudaromos visos galimybės kasdien tobulėti kaip specialistams”, - apie gautą apdovanojimo vertę kalba mūsų generalinis direktorius Vaidotas Šileika.
 
Pasak KPA prezidento Egidijaus Mockaus, nėra abejonių, jog dauguma KPA įmonių augina socialinę atsakomybę ir yra nusipelniusios pagarbos. Sveikinu laimėtojus ir linkiu nesustoti auginant atsakingą verslą ir darant gerus darbus.

KKT priklauso Klaipėdos terminalo įmonių grupei, vienijančiai krovos, logistikos, krovinių ekspedijavimo ir laivų agentavimo paslaugas teikiančias įmones. 

Bendraukime

Rašykite

Prisijunkite prie komandos

aiste@terminalas.lt

+370 614 43 438

Skambinkite

+370 4 635 5311

© 1994 - 2018 UAB KLAIPĖDOS KONTEINERIŲ TERMINALAS

© 2018 KLAIPĖDOS TERMINALO GRUPĖ Visos teisės saugomos 

Minijos g. 180, LT-93269 Klaipėda

bottom of page