top of page
2023-04-03

Didiname krovos technikos parką

Įsigijome naują krovos įrangą - keturis uosto vilkikus, kurių bendra investicijų suma sudarė beveik 800 tūkst. eurų.                           

Uosto vilkikai_2023.04.03jpg.jpg

Įsigijome naują krovos įrangą - keturis uosto vilkikus, kurių bendra investicijų suma sudarė beveik 800 tūkst. eurų.                           

“Nuolat siekiame maksimaliai efektyviai organizuoti terminalų veiklą ir investuoti į tvarius sprendimus, todėl nuosekli technikos parko plėtra yra vienas iš bendrovės keliamų tikslų“, - apie naujos technikos įsigijimą kalba mūsų terminalo generalinis direktorius Vaidotas Šileika.

 

Anot V.Šileikos, terminalas įsigydamas naują krovos techniką užtikrins dar efektyvesnius krovos procesus. „Naujieji uosto vilkikai yra skirti konkrečiai Ro-Ro terminalui ir bus naudojami atliekant krovos darbus keltuose“, - sako vadovas. 

 

Pasak V.Šileikos, svarbu pažymėti, jog nuo balandžio mėnesio pabaigos iš mūsų terminalo startuoja nauja „TT-Line“ keltų linijos kryptis į Karslhamną. Įsigiję naują techniką esame tikri, kad tinkamai užtikrinsime krovinių srautų krovos darbus.

 

Uosto vilkikai buvo užsakyti prieš metus, o juos pagamino kompanija „Terberg“, Olandijoje. Jie atitinka „EURO 6“ standartą, juose yra sumontuota šiuolaikinė valdymo technologija bei efektyvesnė degalų sunaudojimo su mažesne emisija sistema. „Mums svarbu, kad mūsų darbuotojai dirbtų su nauja ir modernia bei gamtą tausojančia technika, todėl nuolat skiriamos didelės investicijos tokiems tikslams įgyvendinti. Naujieji uosto vilkikai yra ergonomiški, todėl darbuotojai jų kabinose jaučiasi komfortabiliai, jie lengvai valdosi“, - teigia V.Šileika.

 

4 naujieji uosto vilkikai papildė iki šiol krovos procesuose naudojamų 27 vnt. vilkikų parką. 

 

KKT priklauso Klaipėdos terminalo įmonių grupei, vienijančiai krovos, logistikos, krovinių ekspedijavimo ir laivų agentavimo paslaugas teikiančias įmones. Per 2022 - ius KKT į krovos technikos įsigijimą investavo 11 mln. eurų.

Bendraukime

Rašykite

Prisijunkite prie komandos

aiste@terminalas.lt

+370 614 43 438

Skambinkite

+370 4 635 5311

© 1994 - 2018 UAB KLAIPĖDOS KONTEINERIŲ TERMINALAS

© 2018 KLAIPĖDOS TERMINALO GRUPĖ Visos teisės saugomos 

Minijos g. 180, LT-93269 Klaipėda

bottom of page